Referenssit ja vastuullisuus

Palautetta asiakkailtamme

”Joustava kumppani, jonka toimitukset on aina ajoissa.
Laatu on erinomaisella tasolla.
Luotettava ja johdonmukainen hinnoittelu.”

Tero Laukkanen


”Olemme valinneet Myllyn Koneistuksen yhteistyökumppaniksi, koska haluamme toimia asiantuntevan ja osaavan toimittajan kanssa.
Arvostamme joustavuutta ja laadukasta jälkeä toimituksissa. Tässä on Myllyn Koneistus onnistunut.”

Jari Kaltiainen

 

”Myllyn Koneistus on luotettava yhteistyökumppani.
Toimitusten laatu on tilattua tasoa.
Toimitusvarmuus on erinomainen, hinnat kilpailukykyisiä ja laatupoikkeamia on todella vähän.”

Antti Koponen

”- Nopeat toimitukset.
– Turvallinen hinnoittelu, uskaltaa tilata esimerkiksi protoeriä, vaikkei niistä ole pyydetty könttähintaa
– Kilpailukykyiset hinnat myös tuotantosarjoissa ja laatu tasaisen hyvää.
– Konsultointia tuotteiden suunnitteluun, jolla tuotetta muokkaamalla saadaan tuotantokustannuksia alemmas ja tuotetta muutenkin järkevämmäksi valmistaa.
– Helppo keskustella asioista. Reklamointeja ei ole paljoa tarvinnut tehdä ja ne vähät ovat hoituneet loistavasti.
– Toimitusaikojen pitävyys ja kiiretapauksissa tuotannon venyminen niin, että vielä ei olla jouduttu pulaan kiireisissäkään toimituksissa.”

Taito Heikkinen

Yhteistyökumppaneitamme ovat myös:

   

Kierrätys, vastuulliset hankintaketjut ja henkilöstöpolitiikka

Taloudellinen vastuu

Taloudellinen vastuu tarkoittaa yrityksessämme sekä liiketoiminnan kestävyyden, että organisaation ulkopuolelle kohdistuvien taloudelliset vaikutusten ymmärtämisen. Toiminnan läpinäkyvyys on tärkeä paikallisesti ja laajemmaltikin yhteiskunnassa, jopa maailmanlaajuisesti erilaisissa hankintaketjuissa. Käytämme vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita ja huolehdimme siitä, että tuotteemme ovat laadukkaita ja kestäviä.

Ympäristövastuu

Vastuullinen toiminta ympäristöön suhteen tarkoittaa konepajatoiminnasta aiheutuvien ympäristövaikutuksien minimoimista. Haluamme olla vastuullinen toimija ympäristön kantokyvyn ja luonnonvarojen kestävän käytön suhteen. Kierrätämme omasta tuotannostamme kertyvän hukkamateriaalin ja pyrimme kaikessa toiminnassamme vähentämään ympäristön kuormittamista.

Sosiaalinen vastuu

Sosiaalinen vastuu sisältää yrityksemme henkilöstöön liittyvät asiat, mutta myös laajemmin yritystoimintamme vaikutukset yhteiskuntaan. Sosiaaliseen vastuuseen kuuluvat myös muut välilliset vaikutukset eri ihmisryhmiin niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Tärkeä näkökohta on niin ikään yrityksemme tuotteiden turvallisuus. Henkilöstöstä pidämme erityisen hyvää huolta ja työntekijöillämme on käytettävissään mm. laajennettu terveydenhoito. Panostamme myös jatkuvaan koulutukseen. Lisäksi työturvallisuus on meille keskeinen painopiste arjen valinnoissa.

Ryhdytäänkö hommiin?

Pyydä tarjous!

Tutustu konekantaamme

Lue lisää

Tietosuojaseloste

Avaa tietosuojaseloste