Koneistuspalvelut

Konekantamme pääsee oikeuksiinsa, kun lisätään hiukan enemmän ominaisuuksia ja muotoja kappaleeseen. Sujuva CAM-ohjelmointimme suoraan asiakkaan mallitiedostoista varmistaa kerralla halutun mukaisen tuotteen. Mittavälineistömme on kattava kaikkiin töihin. Haluttaessa toimitamme asiakkaalle tuotteista ja eristä mittaraportit.

3D-mittakoneella voimme tarkistaa halutun otannan mistä tahansa valmistuserästä ja laajentaa mittausta myös tilastolliseen analyysiin saakka. Sarjanumeromerkintä voidaan liittää suoraan osaksi tuotteen valmistusprosessia.

Pitkäaikainen kokemuksemme koneenrakennuksesta on asiakkaamme käytettävissä. Käymme keskustelua asiakkaiden kanssa tuotteiden oikeasta valmistustavasta ja mittatarkkuudesta. Oikealla tarkkuudella valmistettu tuote on aina edullisin asiakkaallekin.

Toimitusaikamme normaalisti on n 2-3 viikkoa asiakkaan tuotteesta ja tarvittavista pintakäsittelyistä riippuen. Yhteistyöverkostostamme kautta teetämme tuotteen vaatimat pintakäsittelyt asiakkaalle valmiiksi. Pitkäaikainen toimitusvarmuutemme on yli 92 %.

Toimintamme on sertifioitu ISO 9001:2008 laatujärjestelmän mukaisesti.

Tässä esimerkkejä työmme laadusta.

Myllyn Koneistus on luotettava yhteistyökumppani.
Toimitusten laatu on tilattua tasoa. Toimitusvarmuus on erinomainen, hinnat kilpailukykyisiä ja laatupoikkeamia on todella vähän.

Antti Koponen, Finelcomp

Tutustu yritykseemme

Yritys

"Rumia osia emme tee"

Pyydä tarjous

Konekanta

Konekanta