Palveluksessasi

Teija Pietarinen

Minuun saat yhteyden

teija.pietarinen@biathlontargets.com

p. 040 160 4130

Janne Väistö

Ollaan yhteyksissä!

janne.vaisto@biathlontargets.com

p. 045 105 8050

Kerralla kuntoon

Hyvä asiakkaamme!

Käymme kaikki meille tulevat kyselyt ja työt perusteellisesti läpi. Katsomme aina koko valmistusprosessin kerralla valmiiksi.

Joskus tuote vaatii erikoisempia työkaluja tai tarkennuksia dokumentteihin ennen kuin voidaan olla varmoja, että tuote saadaan valmistettua asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisen. Samalla saatamme kyseenalaistaa suunnittelijan määritelmiä. Liika tarkkuus maksaa. Se teettää meille töitä ja se saattaa näkyä – positiivisestikin – asiakkaan kukkarossa. Jos osan on oltava sovitetarkkuuksissa, se on selvä, silloin tehdään sovitteita. Jos karkeampi tarkkuus riittää, on turha hieroa viimeisiä satasia, kun kympin tarkkuudella voidaan toimia. Nämä asiat eivät aina ole selviä suunnittelijoille. Rumia osia emme tee!
Jäljen pitää olla sen näköistä, että koneistaja uskaltaa kertoa: ”Minä olen sen tehnyt.”
Kallis ei saisi olla, mutta me haluamme edelleen pitää yllä käsitystä suomalaisesta laadusta. Vanhat koneistuksen opettajat opastivat aloitteleville koneistajille, että koneistaja ei tee veitsiä (paitsi veitsitehtaassa). Meidän käsistä eteenpäin laskettava osa on aina viimeistelty ja asiantuntemuksella valmistetun näköinen.

Rumia osia emme tee!

Tutustu emoyhtiöömme Suomen Biathloniin.

Biathlon Targets System Kurvinen

Parasta tässä työssä on, kun voimme ihan oikeasti helpottaa asiakkaan tuskaa.

Jätä tarjouspyyntö

Uusia tekijöitäkin tarvitaan.

Lue lisää